Barca med nytt bud til sommeren?

Liverpool Daily Post tror Barcelona vil legge inn et nytt bud på Javier Mascherano til sommeren. David N'Gog spiller mot City? Dirk Kuyt forbannet på Italia.

Liverpool Daily Post tror at Barcelona vil gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Javier Mascherano fra Liverpool til sommeren. Liverpool FC har ikke hørt fra katalanerne i sakens anledning helt siden sist sommer, og et januarbud fra Barcelona utelukkes av de fleste seriøse kilder.

Men Daily Post føler seg ganske sikre på at Barcelona vil legge inn et nytt bud i løpet av sommeren, så snart presidentvalget er overstått i den spanske klubben. Det som eventuelt kan få katalanernes Mascherano-interesse til å kjølne, er at pengene i stedet må brukes på å renovere Nou Camp. Det skal bygges tak over hele stadion, og kapasiteten skal bli på 106 000 tilskuere. Prislapp: £175M.

Dette har fått kilder i Spania til hevde at Barcelonas midtbanespiller Yaya Toure kan komme til å inngå i en eventuell Mascherano-transfer. Men Manchester City viser også interesse for Toure, noe som kan komplisere bildet ytterligere.

N'Gog spiller på lørdag?
Liverpool Daily Post tror ikke det faktum at David N'Gog ble sendt på røntgen med det man antok var en brukket nese i går, vil forhindre franskmannen å spille lørdagens kamp mot Manchester City på Anfield.

Kuyt forbannet på Italia
Dirk Kuyt er ikke særlig blid etter Nederlands privatlandskamp mot Italia i Pescara. Han anklager italienerne for ufint spill, langt over grensen til det tillatte.

- Jeg er veldig skuffet. Vi spilte en privatlandskamp mot en stor nasjon, Italia, og du opplever at de sparker oss ned med vilje. Det er veldig trist. Veldig trist for Nederland, og veldig trist for Robin Van Persie som var i storform, og som nå ble langtidsskadet, uttaler Kuyt til Sky Sports News.

- Van Persie ble utsatt for en veldig stygg takling. Spillerne burde vise mer respekt for hverandre når det er snakk om privatlandskamper. Forhåpentligvis vil vi ikke oppleve slikt som dette igjen, legger han til.

I morgen kveld skal Kuyt og Ryan Babel i aksjon i en ny privatlandskamp, mot Paraguay i Heerenveen.

- Det er nok mange managere som vil be en stille bønn foran TV-skjermen i morgen kveld. Selv ønsker jeg alltid å spille, og som spiller må du gi alt for laget. Jeg kommer ikke til å endre min spillestil for å unngå skader. I fotball risikerer du alltid skader, avslutter Kuyt.