Barca snakker igjen varmt om Mascherano

Barcelona-president Joan Laporta er igjen ute og sier han er en beundrer av Javier Mascherano. Liverpool FC på børsen? Tidligere rød til Huddersfield?

Media fortsetter å linke Liverpools midtbaneduo Xabi Alonso og Javier Mascherano til de store klubbene i Spania. Selv om de røde flere ganger har vært ute og sagt at spillerne ikke er til salgs, virker det ikke til at interessen kjølner fra Spania. I dag er Barcelona-president Joan Laporta igjen ute og forteller at han er en beundrer av Javier Mascherano.

- Mascherano er en nær venn av Leo Messi, og vi får se hva som skjer. Han er en spiller jeg virkelig beundrer, sier Laporta til Icat FM.

Rafael Benítez har tidligere uttalt at det er uaktuelt å selge argentineren, og at et bud på 50 millioner euro ikke ville vært nok for å lokke de røde til et salg.

Liverpool FC på børsen?
På finansnettstedet DigitalLook.com dukket det i dag opp en melding om at Liverpool FC ville komme til å børsnoteres. Inne på meldingen står det ingen videre informasjon, men ryktene vil ha det til at Gillett og Hicks vil børsnotere klubben, og frigjøre en del aksjer - slik at de kan handles på børs.

Huddersfield henter tidligere rød?
I følge Huddersfield Daily Examiner skal tidligere Liverpool-back Lee Peltier være på klubbens ønskeliste for sommeren. Peltier gjorde en god sesong i Yeovil, hvor han spilte 34 kamper og scoret ett mål.

22-åringen er fra Toxteth i Liverpool, og spilte 4 førstelagskamper for klubben før et utlån til Yeovil ble gjort permanent i januar 2008.