Barcelona har ikke lagt inn bud

Barcelona har ennå ikke lagt inn bud på Mascherano. Vanskelig å hente en spiller som Benítez vil beholde. Gresk trio i samtaler med Itandje. Ferguson til angrep på Benítez.

Javier Mascherano har blitt sterkt linket til Barcelona. Katalanernes visepresident Rafael Yuste forteller til Sky Sports at de ikke har lagt inn bud på midtbanespilleren.
- Jeg kan bekrefte at Javier Mascherano er en fantastisk spiller som jeg personlig liker, men vi har ikke budt.

- Det finnes mange spillere som ønsker å komme til Barcelona. Det er alt. Mascherano er en fantastisk spiller, men han er i Liverpool. Man vet aldri hva som skjer i fremtiden.

Barcelona-trener Pep Guardiola vet at det kan by på problemer å hente Mascherano.
- Selvsagt kjenner vi til Maschernao. Han er en stor spiller, sier Guardiola til Sky sports News.

- Han er på et stort lag med en stor manager i Benítez. Mens dersom han ønsker å beholde Mascherano, er det et problem.

Gresk trio interessert i Itandje
Charles Itandje kan være på vei til Hellas. L'Equipe melder at den franske 26-åringen er i samtaler med Panathinaikos, AEK Athen og Panionios. Keeperen er under kontrakt med Liverpool fram til 2011, men den tidligere Lens-spilleren håper at Anfield-klubben lar ham gå vederlagsfritt.

Ferguson angriper Benítez
Alex Ferguson begynner "mind games" tidlig denne sesong. I et intervju med Observer slår han tilbake mot Rafael Benítez.
- Jeg har aldri sagt et ord om ham. Den eneste gangen jeg svarte, var da han gjorde den håndbevegelsen mot Sam Allardyce, uttaler Ferguson.

- Det er ingen tvil om at han gjorde det. Liverpool var altfor raske med å komme ut og svare at han ga signal om at de burde tatt et frispark på en annen måte. Det er sludder. Rett og slett sludder.