Barcelona ute etter Benayoun?

Tabloidavisen Daily Mail påstår at Barcelona forsøker å hente Yossi Benayoun til Nou Camp. Rapporterer fra Israel forteller at Barca har spurt Liverpool om spillerens tilgjengelighet og pris.

Barcelona ble for et par dager siden linket til Javier Mascherano. Nå linkes den regjerende Champions League-mesteren til enda en Liverpool-spiller, nemlig Yossi Benayoun. Det er Daily Mail som påstår at Pep Guardiola ønsker seg den vesle teknikeren.

Rapportene stammer fra Benayouns hjemland, Israel. Daily Mail hevder at kilder som står Benayoun nær skal ha avslørt at den sportslige ledelsen i Barcelona har kontaktet sine kolleger på Anfield, og spurt som spillerens tilgjengelighet og pris.

Det er ikke mer enn en drøy uke siden Benayoun selv uttalte at flere klubber var ute etter ham, både i England og i utlandet. Manchester City, West Ham og Atletico Madrid ble nevnt den gangen.

Benayoun har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og Daily Mail tror at 29-åringen vil fortsette karrieren i helrødt om han får tilbud om en ny kontrakt med de røde.

- Får jeg tilbud om fire år til i Liverpool fortsetter jeg der selv om Real Madrid skulle banke på min dør, uttalte israeleren for en drøy uke siden.