Barcelona viser interesse for Agger

En spansk sportsavis melder at Barcelona sonderer terrenget rundt Daniel Agger. Danske Ekstra Bladet tror ikke midtstopperens fremtid blir avklart før ligasesongen er over.

Danske Ekstra Bladet skriver at Daniel Agger kan ende opp i Barcelona. Oppslaget i den danske avisen er bygget på opplysninger som den spanske sportsavisen El Mundo Deportivo bringer til torgs.

Agger selv uttalte nylig at han helst ønsker å fortsette i Liverpool, men ettersom danskens kontrakt med Liverpool løper ut neste sommer og ingen ny avtale er signert ennå, spekuleres det mye rundt stopperens fotballfremtid.

Ekstra Bladet hevder at Agger forlater Merseyside til sommeren, om partene ikke klarer å komme til enighet om en forlengelse av kontrakten de neste månedene.

El Mundo Deportivo skriver i dag at Agger er en spiller som Barcelonas sportslige ledelse har fulgt i lang tid, og stadig følger meget nøye. Avisen hevder at de har fått bekreftet Barcelonas interesse for 24-åringen høyt oppe i Barca-systemet.

Liverpool har som kjent åpnet forhandlinger med Agger om en ny kontrakt, men Ekstra Bladet skriver at dansken bevisst holder igjen i disse forhandlingene, fordi han vil ha en avklaring på hvor stor tillit Rafael Benitez har til ham i form av spilletid på banen resten av sesongen. I og med at Liverpool står foran en hektisk avslutning i Premier League, spår den danske avisen at det ikke blir noen avklaring på Aggers kontraktsforhold i Liverpool før om en måneds tid. Avisen har ikke lykkes med å få en kommentar fra Agger selv angående Barcelonas interesse for ham.

Tabloidavisen Daily Mail hevder at Agger åpnet kontraktsforhandlingene med Liverpool med å kreve en ukelønn på £70 000, noe som skal være en dobling av hans lønn i dag.

Agger har som kjent også vært linket til AC Milan og Juventus den siste tiden, og vil tydeligvis være en etterspurt mann på overgangsmarkedet i sommer om han ikke klarer å komme til enighet med Liverpool-ledelsen.