Barnes vil prøve å hente hjem Fowler

John Barnes vil forsøke å hente Robbie Fowler til Tranmere. SOS med nytt møte på lørdag. Tony Barrett på vei bort fra Liverpool Echo.

Tabloidavisen Daily Mail melder at den ferske Tranmere-manageren John Barnes ønsker å hente Robbie Fowler tilbake til Merseyside før 2009/10-sesongen starter. 34 år gamle Fowler skrev som kjent under for den australske klubben North Queensland Fury i februar, og var ventet å debutere for sin nye klubb senere denne måneden.

Daily Mail tror at Fowler vil la seg friste av muligheten til å returnere til Merseyside, for å spille under de tidligere lagkameratene Barnes og Jason McAteer på Prenton Park. Fowler har slitt med lyske- og hofteskader i sin tid i Australia, og det ryktes at hans familie heller ikke har klart å finne seg helt til rette Down Under.

SOS med nytt møte
Supporterunionen Spirit of Shankly inviterer til massemøte på Zelig's i Liverpool One kommende lørdag. Blant temaene som tas opp er nedleggelsen av Priority Ticket Scheme, samt eierforholdet i klubben og refinansieringen av klubbens gjeld. Michael Shields Snr vil også snakke om situasjonen til sin fengslede sønn, Michael Shields Jr.

Barrett forlater Echo
Etter det liverpool.no erfarer skal journalisten som har hatt Liverpool FC som sitt spesialfelt i Liverpool Echo, Tony Barrett, være i ferd med å forlate lokalavisen.