Barry slår tilbake mot Benítez

Gareth Barry er ikke enig i Benítez' uttalelser om at han valgte Manchester City på grunn av pengene. Spillerforsterkninger viser at valget var riktig. Tranmere flytter reservelagskamper.

Rafael Benítez brukte deler av forrige ukes pressekonferanse til å kritisere Gareth Barry for å velge Manchester City fremfor Liverpool for pengenes skyld. Gareth Barry er overhodet ikke enig i Liverpool-managerens uttalelser.

- Jeg tror det kanskje var litt frustrasjon (fra Benítez) for det har vært vel dokumentert at Liverpool var i markedet for å hente meg i et par år, sier Gareth Barry til Manchester Evening News.

- Men Manchester City hadde avtalt en overgangssum med Aston Villa. Straks jeg hadde snakket med manageren, hørt ambisjonene og fått fortalt hva klubben streber etter, passet det meg.

- Folk kan snakke om penger grunnet spekulasjoner i media, men spillerne som kommer hit nå viser at min avgjørelse var korrekt.

- Dette er spillere som virkelig kommer til å styrke Manchester City og ta oss dit vi ønsker.

Tranmere flytter reservelagskamper
Som følge av at Liverpools reservelag skal spille hjemmekampene på Prenton Park kommende sesong, flytter Tranmere sine egne reservelagskamper til Unibond Premier Division-klubben Cammell Lairds hjemmebane Kirklands Ground.