BBC legger seg flate

BBC har kommet med en offentlig beklagelse etter at de sa skylden for Hillsborough lå hos Liverpools supportere i en reportasje i går. De røde linkes til angripere på ryktebørsen.

BBC går i ettermiddag ut med en offentlig beklagelse, etter at de feilaktig sa at de viste til en offisiell rapport som ga Liverpools supportere skylden for Hillsborough, i Radio 1 programmet Newsbeat i går.

"I går på Newsbeat klokken 12.45, kringkastet vi en sak om Hillsborough-tragedien, hvor 96 mennesker mistet livet. Vi sa at en offentlig rapport ga Liverpools supportere skylden for at for mange supportere kom seg inn i en del av tribunen den dagen. Dette var feilaktig informasjon, og vi ønsker å beklage til våre lyttere som ble støtt av vår reportasje og denne feilen."

Hete på ryktebørsen
Liverpool har den siste tiden blitt linket til flere angripere. Når det nå nærmer seg sesongslutt, og etter at man har solgt sitt angrepskjøp Robbie Keane etter bare en halv sesong i klubben, er det som forventet helst angripere avisene linker til de røde.

Flere kilder har den siste tiden hevdet at Rafael Benítez ønsker å kjøpe den argentinske angriperen Mauro Zarate. Han ble også linket forrige sesong, da han var en stor suksess på utlån til Birmingham City, fra sin klubb Al-Sadd i Qatar. Denne sesongen er det Lazio som har lånt angriperen, og etter at han har scoret 12 ligamål på 30 kamper, ser den italienske hovedstadsklubben ut til å ha bestemt seg for å benytte seg av opsjonen de har på spilleren. Om de vil gjøre det, blir vertfall det ryktet lagt dødt.

- Det er null sjanse for at det vil skje. Lazio vil bruke sin opsjon på spilleren, og det er ingen sjanse for at de vil selge til Liverpool, sier Lazio-president Claudio Lotito til Reuters i dag.

Ellers har tabloidavisen The Mirror i dag hevded at Liverpool skal være villige til å legge 20 millioner pund på bordet for Blackburn-angriper Roque Santa Cruz. Sør-amerikaneren gjorde sakene sine meget bra for Lancashire-klubben forrige sesong, men har denne sesongen slitt med skader. Vi oppfordrer til å ta dette, og de kommende ryktene om angripere til klubben, med et par klyper salt.