Bekrefter avtaler med Spearing og Darby

Liverpool FC bekrefter på klubbens offisielle nettsider at Jay Spearing og Stephen Darby har takket ja til nye kontrakter.

Liverpool FC bekrefter i dag det skysports.com rapporterte i går, nemlig at duoen Jay Spearing og Stephen Darby har bestemt seg for å skrive under nye kontrakter med klubben. Duoen følger dermed eksempelet til karer som Steven Gerrard, Fernando Torres, Dirk Kuyt og Daniel Agger.

20 år gamle Spearing ble oppflyttet til Melwood sommeren 2007, etter å ha tilbrakt nesten ti år på akademiet. Midtbanespilleren var kaptein på juniorlaget som vant FA Youth Cup for to år siden. Han debuterte for førstelaget som innbytter i en Champions League-kamp mot PSV Eindhoven den 9.desember 2008. Han gjorde seg også bemerket med et godt innhopp i 4-0 seieren over Real Madrid i mars 2009.

Høyreback Darby gikk også gradene ved akademiet før han ankom Melwood i 2006. 20-åringen var en nøkkelspiller på juniorlagene som vant FA Youth Cup i henholdsvis 2006 og 2007. Han ledet også reservelaget til Treble-triumf i 2008.

Darby debuterte på førstelaget som innbytter i Carling Cup-tapet for Tottenham den 12.november 2008. Han står bokført med to førstelagskamper, akkurat som Spearing.