Benítez berømmer N'Gog

Benítez berømmer N'Gog for spillerens rolle i L2-0-seieren mot United, og er godt fornøyd spissens progresjon denne sesongen. Må bli bedre fysisk. Rafa belønner Cavalieri med startplass.

David N'Gog punkterte kampen mot Manchester United ved å sette inn 2-0-målet da han kom alene med Edwin van der Sar dypt inn på overtid. Rafael Benítez er fornøyd med fremgangen til franskmannen, og tror Liverpools nummer 24 har hatt godt av å trene sammen med mer erfarne spillere.

- Jeg tror han har scoret fem mål allerede denne sesongen - to for reservelaget og tre for førstelaget - så han lærer og blir bedre, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Han er en ung spiller, men han viste kvalitet og ro på slutten mot United, noe som var meget bra.
  
- Fysisk må han bli sterkere fordi Premier League er veldig fysisk, men hans bevegelse og kvalitet er der. Så det er bare et spørsmål om tid. Ved å spille sammen med gode forsvarere på hver treningsøkt vil det hjelpe ham til å forbedre denne delen av spillet. 
  
- Fernando er også sterk og har god bevegelse, så Ngog lærer av ham og de andre spillerne fordi vi har gode spillere her.
  
Benítez berømmer også reservekeeper Diego Cavalieri. Brasilianeren vi få sin andre kamp for sesongen når førstelaget møter Arsenal i Carling Cup på Emirates Stadium.
  
- Diego er en god keeper, en meget godt proff og en hyggelig person, så han er en type spiller du alltid ønsker å gi noe til fordi han gjør det så godt på hver treningsøkt. Han er et eksempel for de andre spillerne.