Benítez har tro på ny kontrakt

Rafael Benítez påpeker at han er lykkelig i klubben. Han tror partene vil komme til enighet om ny kontrakt. Samtalene vil fortsette.

Rafael Benítez uttaler til pressen etter 1-0-seieren mot Real Madrid at han har tro på at han vil komme til enighet med Liverpool om en kontraktsforlengelse.
- Mine advokater og rådgivere har snakket med klubbens eiere de seneste par dagene om kontrakten. Jeg tror at vi kan løse de problemene vi har, presiserer Benítez.

- Jeg var veldig overrasket å høre ryktene om at jeg var i ferd med å slutte.

- Jeg kan forsikre dere om at jeg ikke har vurdert det, og det var et sjokk å høre slike antydninger.

- Jeg skal være klar på at jeg ikke har tenkt på å slutte. Mitt mål er å fortsette å jobbe og vinne, og vise eierne det på banen.

Benítez har ikke lyktes å komme til enighet med George Gillett og Tom hicks om en ny fireårskontrakt de seneste ukene, men spanjolen påpeker at han er lykkelig i klubben.
- Jeg forventer at samtaler vil fortsette mellom mine advokater, mine rådgivere, meg selv og eierne.

- Jeg er virkelig fornøyd med min posisjon i klubben. Jeg har ikke tenkt å si opp.

- Mitt mål er å vinne hver eneste kamp for denne klubben, og mine rådgivere vil fortsette samtalene. Vi får så se hva som skjer.

- Vi er fremdeles i samtaler, så vi får se hva som skjer i fremtiden.

- Jeg har ikke tenkt på å gi meg. Selvsagt kan jeg ikke kontrollere andre ting om jeg skulle bli sparket, men jeg har bare konsentrert meg om kampen.

- Klubben har gjort det klart at dette ryktet ikke er sant. Det er viktig for alle. Stabilitet er nøkkelen om du ønsker å være suksessfull.