Benítez støtter Carragher og Skrtel

Benítez synes det var spor av forbedring i midtforsvaret mot Chelsea. Carragher og Skrtel viser fremgang. Laget viste stor viljestyrke mot Chelsea. Rafa håper på god respons.

Liverpool har sluppet inn tolv mål på de åtte ligakampene hittil denne sesongen. Både Jamie Carragher og Martin Skrtel har ikke spilt opp mot sitt beste, men Rafael Benítez ser tegn til forbedring. Manageren synes duoen jobbet bedre mot Chelsea selv om et endte med tap 0-2.
- Hvis dere analyserer prestasjonene til midtstopperne, var det tydelig å se at de var mye bedre. Det var det positive å ta med seg fra kampen, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Skrtel er en virkelig god spiller, og Carra gjorde det bedre igjen. Kanskje dere kan si noe om det andre målet, men for meg var signalene mye bedre.

- Det var en vanskelig kamp å spille for forsvarerne. Du vet at du må holde tett når du møter topplagene.

- Vi måtte betale for en feil (på midtbanen), men i hovedsak var jeg fornøyd med prestasjonene til Skrtel og Carra. De gjorde det riktige.

Benítez håper på en positiv respons når spillerne kommer tilbake fra landskampene. Sunderland borte  lørdag 17.oktober er neste kamp på programmet for de røde.
- Det var veldig vanskelig etter kampen ettersom du vet at tiden går sakte i løpet av landskampsavbrekket når du har tapt.

- Vi har en viktig uke foran oss når landslagsspillerne kommer tilbake, men jeg har tatt med meg det positive.

- På slutten kontrollerte vi kampen og Chelsea spilte på kontringer. Vi viste stor viljestyrke de siste 20 minuttene, og det var positivt.