Benítez tilbake på benken

Benítez vil lede Liverpool fra sidelinjen mot Stoke for første gang siden nyresteinsoperasjonene. En ære å bli sammenlignet med Dalglish, uttaler Torres. LFC vil åpne fotballsenter i India.

Ifølge engelsk presse vil Rafael Benítez ta ansvar på sidelinjen når Liverpool møter Stoke på Britannia Stadium. Manageren er dermed tilbake på benken for første gang siden de to nyresteinsoperasjonene før jul. Forrige gang Benítez ledet laget var mot Hull 13.desember. I de fire seneste kampene er det assistentmanager Sammy Lee som har gitt instrukser til spillerne under kampens gang.

- En ære å bli sammenlignet med Dalglish
Fernando Torres kan også være tilbake i startoppstillingen mot Stoke. Spissen gjorde et vellykket innhopp mot Preston på lørdag. 24-åringen har vært en stor suksess siden overgangen fra Atlético Madrid sommeren 2007. Han sammenlignes allerede nå med Liverpool-legenden Kenny Dalglish, men selv synes han det er for tidlig å dra paralleller med kanskje tidenes beste Liverpool-spiller.
- Jeg føler meg ikke klar for slike sammenligninger. Han er virkelig nummer én i denne klubbens historie. Men folk vil alltid trekke sammenligninger mellom tidligere og nåværende spilleren. Noen ganger er det vanskelig å si om det er korrekt eller ikke. For meg er det en ære å bli sammenlignet med en spiller som er viden ansett for å være den beste spilleren i Liverpools historie. Det har gått en stund, men personer som er tilknyttet denne klubben verdsetter ham fremdeles så mye som da han var spiller her. Vi må vente noen år for å se om jeg en dag vil bli betraktet i så henseende. Jeg ønsker å spille her i mange år og score mange mål. Jeg ønsker å gi Liverpool-fansen den samme lykke som Dalglish gjorde i sin tid, uttaler Torres til Guillem Balague.

LFC vil åpne fotballsenter i India
Liverpool planlegger å åpne et senter for å utvikle fotballspillere i Pune i India. Det vil i så fall være det første av sitt slag i India.
- Beslutningen om å sparke i gang en fotballrevolusjon er sluttført. Vi utarbeider metoder. En offisiell kunngjøring vil komme i løpet av en måned, avslører Ian Ayre, Liverpools kommersielle direktør, ifølge Indian Express.