Benítez usikker på Torres og Gerrard

Benitez tror Torres kan bli klar mot Fulham, men er mer usikker på Gerrard. Aquilani starter ikke i London. Rafa forsvarer laguttaket mot Arsenal. Tapet svekker ikke selvtilliten. Snytt for straffe.

Liverpool møter Fulham i Premier League førstkommende lørdag. Rafael Benítez innrømmer at han må se på helsetilstanden til Fernando Torres og Steven Gerrard før han avgjør om duoen kommer til å bli involvert på Craven Cottage.
- Jeg tror Torres kan bli ok. Gerrard jobber med fysioterapeutene, så vi får se, uttalte Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv etter gårsdagens oppgjør mot Arsenal.

- I dag hadde vi noen flere problemer, men disse to spillerne vil trenge tid. Forhåpentligvis vil Torres være ok.

- Gerrard blir det kanskje vanskeligere for mot Fulham.

Benítez gjorde ni forandringer på laget som vant mot Manchester United, og forsvarer laguttaket mot Arsenal med at det var helt nødvendig å sette inn friske ben.
- Det var umulig å benytte samme lag. Vi hadde for mange skader og problemer før og etter kampen. Torres var ikke klar, Gerrard er fortsatt ikke klar og Johnson hadde et lite problem.

- Denne type kamper er likevel en mulighet for resten av spillerne til å vise karakter, lidenskap og kvaliteten vi ser etter.

- Blandingen spillere vi stilte med var den samme som hos Arsenal. De hadde noen seniorspillere sammen med noen yngre. Det var den samme ideen. Forskjellen er enten formen eller små ting.

Benítez fikk spørsmål om tapet kan komme til å påvirke selvtilliten.
- Nei, jeg tror ikke det. Vi hadde sjanser, og det hadde de også. Når du spiller med ni andre spillere og de presterer bra, da må du være fornøyd med dem.

- Det er alltid skuffende å ryke ut av enhver turnering. Men i det minste spilte vi bra og kan ta med oss mye positivt. Det er bedre enn å tape etter å ha spilt dårlig.

Benítez synes Liverpool burde blitt tildelt straffespark da Alberto Aquilanis avslutning havnet i armene på Philippe Senderos.
- Jeg så ikke reprisen, men Aquilani fortalte meg at det var (et straffespark), forteller Benítez.

- TV-folkene fortalte meg at det kunne ha blitt gitt. Dere hadde sannsynligvis en bedre oversikt enn meg ved å se reprisen, men vi kan ikke få forandret situasjonen. Vi må komme oss videre.

- Han (Aquilani) var uheldig. Når du spiller din første kamp for førstelaget, vil det utgjøre en stor forskjell (å score), både for ham og for oss, Dersom du får en god start ved å gjøre noe bra, vil fansen støtte deg mer. Det var synd, men forhåpentligvis er han heldigere neste gang.

Benítez utelukker at Aquilani starter mot Fulham.
- Nei, det er for tidlig.

Liverpool-manageren var imidlertid godt fornøyd med Emiliano Insuás scoring.
- Det var et flott mål. Noen ganger forsøker han slikt på trening, og dette er hva han er kapabel til fordi han er en god, offensiv back.