Benítez utelukker spillersalg

Benítez mener han må beholde troppen for å ha valgmuligheter i en krevende liga som Premier League. Rafa bekrefter at det jobbes med kjøp. Kyrgiakos forventes til Merseyside i dag.

Det har blitt hevdet at Rafael Benítez kun har £2M igjen å bruke på spillere i sommer selv om han har solgt spillere for mer enn har kjøpt i sommer. Han virker likevel bestemt på å beholde de spillerne han allerede har. Dermed kan nok Hertha Berlin se langt etter å hente Andriy Voronin på en permanent avtale.
- Vi kan ikke selge flere spillere ettersom Premier League er veldig krevende. Vi har noen spillere skadet. Dersom vi mister flere, vil vi ikke ha mange valgmuligheter. Det er viktig å beholde troppen og forsøke å finne løsninger, sier Benítez ifølge Daily Mirror.

Rafael Benítez avslører at han fortsatt jobber på spillermarkedet.
- Vi har forsøkt å jobbe med noen av de unge forsvarerne i løpet av sommeren, men vi er fremdeles ute etter spillere.

- Vi har noen navn, og vi får se om vi kan gjøre noe. Vi jobber med ulike navn. Vi får se om vi har råd til én av dem.

Den spilleren er sannsynligivs Sotiris Kyrgiakos. Liverpool Daily Post skriver at Liverpool og AEK Athen har vært i samtaler i flere dager om en overgang for midtstopperen, men at et kjøp sto i fare for å kollapse fordi AEK krevde £3M. Benítez' budsjett tillotr bare halvparten. Et kompromiss ble visstnok inngått i går.  AEK Athen skal ha godtatt Liverpools bud som starter på £1,5M. Kyrgiakos forventes å ankomme Merseyside i dag for å ta den obligatoriske legetesten og forhandle frem personlige betingelser.