Benítez vil ha positiv reaksjon

Rafael Benítez vil se spillerne på samme nivå som ukene før Chelsea-kampen. Manageren håper at supporterne hjelper laget tilbake på vinnersporet. Ligaen har førsteprioritet.

Liverpool fikk en nedtur med 1-3-tapet mot Chelsea i første kvartfinale av Champions League. Nå må spillerne heve seg, og manageren håper at de røde kan finne tilbake til det flotte spillet mot Real Madrid, Manchester United og Aston Villa når Blackburn gjester Anfield i morgen.
- Vi har en viktig ligakamp foran oss, og vi må være klare. Vi har to hele dager til å tenke og planlegge for Blackburn-kampen. Det er førsteprioritet nå, sier Benítez til engelsk presse.

- Kun deretter vil Chelsea være prioritet i andre kamp i Champions League på tirsdag.

- Vi får nå Javier Maschernao tilbake til begge kampene og for resten av sesongen. Han er veldig viktig for oss.

- Vi har tro på at alt kan skje. Først må vi gjøre de riktige tingene mot Blackburn. Så må vi reise til Chelsea med selvtillit. Hvis vi scorer først, er vi inne i kampen.

- Men på Anfield denne helgen vet jeg at fansen vil støtte oss igjen, det er alltid tilfelle. De vet hva som er førsteprioritet, og det er å vinne ligaen.

- De vet at folk gjør feil. Men de vil være bestemte på å hjelpe oss gjennom denne situasjonen.

- Vi må jobbe virkelig hardt og forberede oss skikkelig for den neste kampen for å forhindre at resultatet mot Chelsea har en ødeleggende effekt på oss.

- Vi må finne tilbake til formen vi har vist de seneste ukene. Vi vet at vi kan klare det.