Benayoun mot gamle lagkamerater

Yossi Benayoun er formspilleren fremfor noen i Liverpool for tiden, og israeleren møter i dag gamle lagkamerater i West Ham. Rafael Benitez er klar på at han ønsker å beholde israeleren i klubben.

Det hevdes at Yossi Benayoun gikk vesentlig ned i lønn da han forlot West Ham til fordel for Liverpool sommeren 2007. Denne våren har han fått vist hvorfor Rafael Benitez hentet ham til Anfield.

- Vi trenger en spiller som ham, som slår kvalitetspasninger. Han er alltid på utkikk etter spissen. Dersom jeg var manager, ville han være i startoppstillingen hver gang, er Fernando Torres sin rause omtale av lagkameraten.

- Vi visste han var en veldig god spiller da vi kjøpte ham, men den type spiller han representerer er normalt sett litt mindre stabile enn andre. Yossi er i en positiv periode akkurat nå. Han spiller bra, noe som betyr at jeg kan beholde ham på banen i lengre perioder, og det gir ham mer selvtillit, uttalte manager Rafael Benitez på gårsdagens pressekonferanse.

Benayoun har gjort seks mål siden årsskiftet, og er dermed den mestscorende midtbanespilleren i Premier League i den perioden.

- Jeg er veldig godt fornøyd med Yossi nå. Han ser ut til å trives ute på banen, og vi ønsker at han beholder denne gode formen, er ordene israeleren får med på veien fra sin manager.

Benitez er ganske klar på at han ønsker Benayoun på laget også neste sesong.

- Jeg har hele tiden ønsket å beholde ham, men når en spiller ikke får spilletid vil alltid ryktene om hans fremtid begynne å gå.