Benayoun på bedre tanker

Benayoun vurderte et klubbskifte ved nyttår grunnet lite spilletid, men har innfunnet seg med at ikke alle kan spille samtidig. Glad for å kunne bidra. Michael Scott prøvespilte for Tranmere.

Yossi Benayoun var ikke fornøyd med spilletiden han fikk i høst, og snakket med Rafael Benítez om en mulig overgang i januar eller etter sesongen. Inntil desember hadde israeleren startet i kun syv av 23 kamper for Liverpool. Etter det har han vært i startoppstillingen i 11 av 19 kamper. I flere av kampene har han også vært blant Liverpools beste. Nå virker 28-åringen innstilt på å fortsette karrieren på Anfield.
- Jeg forstår at du ikke kan ta noe for gitt i en stor klubb som Liverpool, sier Benayoun ifølge Liverpool Daily Post.

- Med det antallet toppspillerne vi har, godtar du at du ikke alltid kommer til å spille og at du må gi alt når sjansen byr seg. Det er greit for meg. Hvis det hadde gått tre eller fire måneder uten at jeg satte mine ben på banen, kunne det vært annerledes. Men slik det ligger an, så er ikke det et problem for meg.

- Jeg føler at jeg har innordet meg, og jeg er glad for å kunne bidra.

Scott prøvespilte for Tranmere
Michael Scott er på jakt etter ny arbeidsgiver. Onsdag 25. februar prøvespilte han for Tranmere i reservelagskampen borte mot Preston. Merseysiderne vant oppgjøret i totesport.com League West Division med 1-0. Backen har denne sesongen spilt 17 kamper for Liverpools juniorlag og debuterte på reservelaget mot Bolton i desember.