Benayoun var småskadet

Yossi Benayoun fikk ikke trent i dagene forut for ligapremieren mot Spurs, grunnet en ribbeinsskade. Det var grunnen til at Ryan Babel startet på venstrekanten på White Hart Lane i går.

Rafael Benitez opplyser til The Independent at Yossi Benayoun måtte stå over treningene i dagene før åpningskampen.

- Ryan gjorde så godt han kunne. Vi bestemte oss for å benytte ham på venstrekanten fordi Yossi hadde problemer etter å ha fått en smell i ribbeina i midtuken. Han fikk ikke trent i forkant av kampen på grunn av smerter i siden, forklarer Liverpool-manageren.

- Det var grunnen til at vi bestemte oss for å satse på farten og teknikken til Ryan. Han gjorde så godt han kunne. Når kampen åpnet seg opp sendte vi innpå Yossi, og han klarte å sette sitt preg på det som skjedde i sluttminuttene.

- Vi slet med mange skader både før kampen og i løpet av matchen, og var ikke komfortable fordi vi ikke var godt nok organiserte. Vi prøvde å justere dette, men det ble for mange rokkeringer.

Sist nytt om skadesituasjonen i Liverpool FC vil man trolig få når det avholdes pressekonferanse foran Stoke-kampen i morgen ettermiddag. Pressekonferansen finner sted på Melwood klokken 14.00 i morgen.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.