Benitez vil gamble på Mascherano

Rafael Benitez skal være villig til å gamble på å bruke en døgnvill Javier Mascherano på midtbanen mot Fulham, selv om argentineren kommer sent hjem fra Argentinas stortap for Bolivia.

Mascherano er fortsatt ikke tilbake på Melwood etter Argentinas 6-1 tap for Bolivia i den tynne luften i nesten 4000 meters høyde i La Paz. Midtbanespilleren vil først ankomme Liverpools treningsfelt rundt lunsjtider i dag.

Rafael Benitez skal likevel ønske å benytte argentineren på Craven Cottage i morgen ettermiddag. Mascherano er som kjent suspendert til den første kvartfinalen i Champions League, og at han er uaktuell til denne første kampen mot Chelsea kan nok ha influert Rafas avgjørelse.

- Trass i manglende forberedelser og jetlag grunnet tidsforskjellen er det sannsynlig at Mascherano beholder plassen sin på laget, ettersom han er suspendert i første kamp mot Chelsea, skriver Liverpool Daily Post.

Det medisinske støtteapparatet til Liverpool tror også at både Sami Hyypiä og Yossi Benayoun vil kunne spille kampen på Craven Cottage, trass i småskadene duoen pådro seg i den siste ukens landskamper.

Nå er det ingen flere landskampavbrekk denne sesongen. Neste runde med landskamper er først i juni. Lagkaptein Steven Gerrard er glad for at han og hans lagkamerater nå kan konsentrere seg 100% om klubbfotballen, i håp om suksess både i Premier League og Champions League.

- Det fine nå er at vi kan skyve landslaget ut av tankene, og kun konsentrere oss om sesonginnspurten. De siste tre ukene har vært blant de morsomste i min Liverpool-karriere, og vi ønsker å beholde flyten, sier Gerrard til Daily Post.

- Vi vet det blir vanskelig på Craven Cottage. Fulham er et lag som fortjener respekt. Bare se på hva de gjorde mot Manchester United. Ettersom de ikke har så mange landslagsspillere som oss, er de også kanskje bedre opplagt. Vi vet de vil kjempe med nebb og klør, da de øyner en plass i Europa neste sesong.