Ber duo om å bli

Kuyt håper at Alonso og Mascherano blir i klubben for å kjempe om ligagullet. Avklaring etter Asia-turen? Benítez utelukker bud på Young. Carragher, Gerrard og Hamann til filmen. Upopulær Bouzanis.

Dirk Kuyt oppfordrer Xabi Alonso og Javier Mascherano til å bli i klubben og hjelpe Liverpool til å kjempe om ligatittelen kommende sesong. Alonso var også i går svært tilbakeholden med å kommentere hvor han skal spille neste sesong. Real Madrid har gjort det kjent at de ønsker spillerens tjenester, mens Barcelona er interessert i Mascherano. Benítez har fortalt Mascherano at argentineren ikke kommer til å bli solgt. Real Madrid har ennå ikke kommet opp med et godt nok bud til at Rafael Benítez lar seg friste til å selge. Midtbaneduoen er nå sammen med resten av troppen før det ukelange oppholdet i Asia.
- Det er virkelig bra å ha dem tilbake, og det er også godt å se alle de andre guttene, sier Kuyt til Liverpool Echo.

- Vi har et veldig godt lag, noe vi viste i fjor. Vi ønsker å bli bedre den kommende sesongen. Forhåpentligvis kan vi klare det med laget vi allerede har, i tillegg har vi fåttl Glen Johnson.

- Forhåpentligvis vil det være nok.

Ifølge den spanske sportsavisen AS skal Xabi Alonso ha fortalt Rafael Benítez at han ønsker å få en avklaring om en eventuell overgang til Real Madrid når Liverpool returnerer fra Asia 27.juli. Madrid vil også ha Alvaro Arbeloa, men de vil ikke betale mer enn £26M for Alonso.

Utelukker kjøp av Young
Liverpool har blitt koblet til et kjøp av Aston Villas Ashley Young. Ifølge Liverpool Echo utelukker Rafael Benítez å legge inn et bud på Aston Villas kantspiller.

Gerrard, Carragher og Hamann til filmen
Jamie Carragher, Steven Gerrard og Dietmar Hamann forventes å få hver sin rolle i filmen "Fifteen Minutes That Shook The World". Carragher støtter prosjektet, og en andel av overskuddet skal gå til innsamling for barn og unge - "The 23 Foundation". Filmen på 15 til 20 minutter, som er skrevet av Dave Kirby, har fokus på Liverpools opphenting i Champions League-finalen 2005 i Istanbul. Neil Fitzmaurice skal spille Rafael Benítez, og premieren forventes å være på Odeon i Liverpool One til høsten.

Upopulær Bouzanis
Dean Bouzanis fikk mishagsytringer mot seg i reservelagets kamp mot Aberystwyth Town på lørdag. 18-åringen ble beskyldt for å ha solgt en billett til en supporter for £80, dobbelte av pålydende, i forbindelse med Merseyside-derbyet i september. Det var også hengt opp et banner der det sto: "Dean Bouzanis tout". Ingen fra Liverpool FC har kommentert saken.