Best målform siden 1895

Liverpool har ikke scoret flere mål på de første syv ligakampene siden 1895. Ian Ayre mer involvert på Merseyside. Krisztian Adorjan og Patrik Poor mot avansement.

Liverpool har nettet 22 mål i Premier League hittil denne sesongen. Ifølge Liverpool Daily Post er det kun i 1895/96 at de røde har funnet veien oftere til nettmaskene i sesongåpningen. Den gang scoret merseysiderne 27 mål på de første syv ligakampene.

Ayre mer involvert på Merseyside
Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre, er utnevnt til formann i Tourist Board og har fått plass i hovedstyret i The Mersey Partnership. Ansettelsen i den ulønnede jobben skjer umiddelbart og gjelder for 12 måneder. Han får nå i oppgave å hente inn seks til åtte personer i styret.

Adorjan og Poor på vei mot avansement
Krisztian Adorjan og Patrik Poor er for tiden opptatt med EM-kvalifisering for Ungarn U17 på hjemmebane. På fredag spilte begge samtlige minutter da Albania ble beseiret 5-0. I går ble det 1-1 mot Luxembourg. Adorjan kom inn i det 56.minutt, mens Poor ble sittende på benken hele kampen.  Også de tidligere prøvespillerne Attila Abu og Patrik Vass har deltatt i begge kampene. Ungarn har gode muligheter til avansement til neste kvalifiseringsrunde før siste gruppespillskamp mot tabellener Slovakia på onsdag. Ungarn har tre poeng mer og syv mål bedre målforskjell enn Luxembourg. De to beste lagene i puljen går videre til vårens eliterunde.