Billetter til Lyn-kampen

LFCSCSB har fått tildelt nærmere 4.500 billetter. Disse er i søndre sving, og selges via liverpool.no frem til i morgen kl 0700. Det er fortsatt billetter igjen.

Medlemmer av supporterklubben har de siste kjøpt nesten 4000 av de 4500 billettene i Søndre sving. Som alle vet har billettprisene og all støyen rundt kampen gjort at billettene ikke har solgt ut så raskt som i fjor.

Billetter beregnet på våre medlemmer kan kjøpes på denne linken.
Vi gjør oppmerksom på at billetter som er igjen i morgen tidlig vil bli lagt ut helt åpent via Billettservice.no.

OBS: Ikke barnefamilier på felt N og O!
Plassene på feltene N og O vil gjelde som unummererte plasser - selv om billettene blir utstedt med vanlig rad og setenummer. Dette er feltene midt bak mål i vår sving. På den måten blir det tilrettelagt for at gjenger kan stå sammen. Det anbefales ikke at barnefamilier kjøper billetter der, men heller benytter de to feltene på utsiden av disse.

Billettpris er kr 785,- på langside og kr 500,- på kortside - inkl. gebyrer. Det er kun direktesalg på nett og ingen muligheter for reservasjoner. Billettene blir sendt hjem i posten. I år blir det ikke print-at-home-billetter.

Resten av billettene selges på www.billettservice.no eller på telefon 815 33 133. Det skal fortsatt være noe langside igjen.