Blandet uke for Eccleston

Nathan Eccleston er storfornøyd med å ha debutert for Liverpools førstelag mot Arsenal i midtuken. Han kom også inn mot Fulham i går. Skuffende å ryke ut av Carling Cup og tape på Craven Cottage.

Nathan Eccleston fikk for første gang smaken av førstelagsfotball da han ble byttet inn mot Arsenal i 1-2-tapet i Carling Cup i midtuken. I går fikk han sin debut i Premier League. Da 12 minutter gjensto i oppgjøret mot Fulham, satte Rafael Benítez inn 18-åringen istedenfor rutinerte Yossi Benayoun. Han er meget glad for å få sjansen på førstelaget, men dessverre endte begge opptredenene med tap.

- Å debutere mot Arsenal på Emirates kom litt som en overraskelse på meg, men jeg er henrykt over at manageren ga meg muligheten.

- Selvsagt var det ikke et positivt resultat, men det er godt å ha debutert for førstelaget.

- Det var også fint for meg å være involvert igjen mot Fulham, men jeg er skuffet over tapet.

Eccleston er selvsagt ikke særlig fornøyd med kampen mot Fulham, men tror at de røde kan heve seg mot Lyon.

- Det var en skuffende ettermiddag. Jeg synes vi dominerte 1.omgang når det gjaldt ballinnehav, men vi klarte ikke å bryte igjennom, sier Eccleston om Fulham-kampen.

- Fernando scoret et bra mål og fikk oss tilbake i kampen, men 2.omgang var skuffende.

- Vi må forsøke å komme oss på bena igjen foran Lyon nå. Det beste ved fotball er at det alltid er en ny kamp å se frem til og forsøke å forbedre seg. Vi må gå ut der og vise fansen at vi står sammen som lag og prøve å vinne.

- Lyon ville alltid bli en viktig kamp, men etter et tap er det alltid viktig å slå tilbake direkte. Å få tre poeng mot Lyon er det beste måten å gjøre det på.

Eccleston har spilt regelmessig for reservevalget, og innrømmer at det er stor forskjell mellom reserve- og førstelagsfotball. 18-åringen er imidlertid klar til å ta utfordringen.

- Det er en enorm forskjell på førstelagsfotball. Tilskuerne er et av hovedeksemplene ettersom vi ikke har den slags tilskuertall på reservelagskampene.

- Så er det intensiteten i kampene. Kvaliteten på spillerne betyr at vi må forsøke å heve spillet vårt.

- Det kan være vanskelig til tider, men i Premier League trakter alle etter å være. Det å være med og rundt førstelaget vil gjøre det lettere for meg.