Bohemians res - Liverpools res 0-2

To sene scoringer av innbytter Krisztian Nemeth og Daniel Pacheco (straffe) ga Liverpools reservelag en 2-0 seier over Bohemians' reservelag på Dalymount Park i Dublin i kveld.

Bohemians' lag: Gregg, Doherty, Hand, Moran, Collins, Cronin, Keely, McEvoy, Lodala, Hughes, Byrne.
Reserver: Burke, Nolan, Dixon, Haney, McGuinness, O'Flaherty, Corry, Dwane.

Liverpools lag: Bouzanis, Irwin, Threlfall (Køhlert), Darby, Mavinga, Palsson, Pacheco, Amoo (Mendy), Eccleston, Weijl (Simon), Bruna (Nemeth).

Dommer: Richie Winter
Assistentdommere: D. Wogan og F Cunningham
Fjerdedommer: Phil Caschera

1.min: Avspark tas. Liverpool spiller i sine tradisjonelle helrøde drakter, mens hjemmelaget stiller i gult.

1.min: Liverpool er nær ved å ta ledelsen når Daniel Pacheco treffer innsiden av høyre stolpe med en suser fra langt hold.

15.min: Gerardo Bruna med et høyrebeinsskudd fra distanse som setter hjemmelagets keeper på prøve.

20.min: Steven Irwin skyter over fra like innenfor 16-meteren, etter å ha kommet seg unna to taklingsforsøk.

22.min: Lavt tempo og laber innsats har preget kampen så langt.

40.min: Daniel Pacheco og Nathan Eccleston er de Liverpool-spillerne som har utmerket seg mest positivt så langt i kampen. Begge har vært bevegelige og kreative.

Pause: 0-0

46.min: Andre omgang sparkes i gang på et nesten fullsatt Dalymount Park. Det er 7000 mennesker innenfor portene. (kapasitet 7955).

59.min: Et frispark fra skrått hold fra Gerardo Bruna er nær ved å lure vertenes keeper, men ballen lander på nettaket.

65.min: Krisztian Nemeth, som har erstattet Bruna, introduserer seg selv med et flott løp og skudd etter bare noen få minutter på banen.

90.min: Innbytter Krisztian Nemeth scorer like før ordinær tid er omme. Daniel Pacheco er nest sist på ballen. Fire minutter er lagt til.

93.min: Daniel Pacheco øker til 2-0 for gjestene på straffespark tre minutter på overtid. Det var innbytter Nicolaj Køhlert som skaffet Liverpool straffesparket.

Sluttrapport: Liverpool hadde ballen mest, men de beste sjansene kom på distanseskudd og dødballsituasjoner. I andre omgang ble spillet veldig oppstykket etter at begge lag foretok en rekke bytter. Liverpool var det laget som ville mest. De tok ledelsen etter at Daniel Pacheco vant ballen på venstrevingen. Han driblet seg på innsiden av sin oppasser og la et innlegg dypt inn i feltet. Der hadde innbytter Nemeth kommet seg fri fra sin mann, og satte ballen enkelt i mål. Pacheco gjorde så 2-0 fra straffemerket mot slutten av overtiden, etter at innbytter Nicolaj Køhlert ble felt innenfor 16-meteren.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.