Brouwer utlånt til RKC Waalwijk

Reservelagsangriper Jordy Brouwer er sendt på lån til nederlandske RKC Waalwijk for resten av sesongen. Der vil han forhåpentligvis få spille førstelagsfotball på nest øverste nivå.

Liverpool har kommet til enighet om en avtale som sender Jordy Brouwer på lån til den nederlandske klubben RKC Waalwijk for resten av sesongen. Den 20-årige spissen har fått muligheten til å spille førstelagsfotball i nederlandske Jupiler League. RKC Waalwijk kjemper om opprykk til øverste divisjon.

- Jeg er glad for at RKC Waalwijk har gitt meg sjansen til å spille. Jeg håper jeg kan spille en rolle i et mulig opprykk til Eredivisie, uttaler Brouwer ifølge Liverpoolfc.tv.

Jordy Brouwer har spilt fire kamper fra start og blitt byttet inn like mange ganger for reservelaget denne sesongen, men er foreløpig et godt stykke unna en plass i førstelagstroppen. Han har to nettkjenninger for Gary Abletts mannskap i 2008/09. Spissen ble hentet fra Ajax for en mindre sum i januar 2007, og har aldersbestemte landskamper for Nederland, senest på U19-nivå.