Bruce gliser av badeballmålet

Sunderland-manager Steve Bruce bryr seg fint lite om at Darren Bents vinnermål i dagens kamp mot Liverpool egentlig skulle ha vært annulert. Samtidig avdramatiserer han kjeftbruken mot Rafa Benitez.

Sunderland-manager Steve Bruce bryr seg fint lite om at Darren Bents vinnermål i dagens kamp mot Liverpool egentlig skulle ha vært annulert.

Bruce avslører at han etter kampen har fått bekreftet at målet etter reglene skulle ha blitt annulert, og at ballen skulle ha blitt droppet.

- Selv trodde jeg ballen forandret retning i en spiller. De som kan reglene så godt at de visste at målet skulle ha vært annulert og ballen droppet, fordi den traff badeballen, er nerder, utbasunerer han til Mirror.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Det finnes TV-bilder av gutten som kastet badeballen ut på banen, og ballen bærer Liverpools logo. Synd for dem, legger han til.

Bruce ble også veldig forbannet på Rafael Benitez i hektiske sluttminutter, etter at Liverpool-manageren klagde til fjerdedommeren på tiden som gikk med til å behandle skadede Kenwyne Jones ute på gressmatta.

- Det var en konfrontasjon. Vi har lagt det bak oss nå. Slike ting skjer i kampens hete, og etter kampen ser du tilbake på det og tenker at du kanskje ikke skulle ha gjort det. Men slik er det, sier Sunderland-manageren.

- Jeg syntes vi fortjente seieren, og jeg håper ikke alle overskriftene kommer til å handle om badeballen. I andre omgang var vi alene med keeper tre ganger. Darren rundet keeper to ganger. Den ene gangen skjøt han i stolpen og den andre gangen klarte Reina å komme seg tilbake og gjøre en fantastisk redning. Steed Malbranque hadde også en stor sjanse, mens vår keeper kun måtte gjøre en redning. Det var en god redning, men totalt sett fortjente vi seieren. Det er alltid greit å møte de store lagene etter landskampavbrekk.

Benitez ønsket heller ikke å overdramatisere situasjonen der Bruce ga ham huden full.

- Jeg hadde ingen krangel med Bruce. Jeg ba bare om at det ble lagt til tid, fordi deres spillere lå lenge nede tre eller fire ganger. Jeg snakket med fjerdedommeren, og Bruce kom og begynte å rive kjeft. Jeg ble overrasket, fordi jeg snakket bare med fjerdedommeren om tilleggstid.