Buchtmann til U17-EM

Christopher Buchtmann er i Tysklands 21-mannstropp til VM for U17-landslag. Turneringen spilles i Nigeria fra 24.oktober til 15.november. Tyskland møter Nigeria, Argentina og Honduras.

Christopher Buchtmann er tatt ut i Tysklands endelig tropp til U17-VM som arrangeres i Nigeria fra 24.oktober til 15.november. Tyskland er kvalifisert til mesterskapet etter å ha vunnet U17-EM i sommer. De har havnet i gruppe med vertsnasjonen, Argentina og Honduras. Totalt deltar 24 landslag. De to beste lagene i hver av de seks gruppene og de fire beste treerne går videre til 8.delsfinalen.

I gruppe A begynner Tyskland mot Nigeria lørdag 24.oktober klokken 20.00.  Så venter prestisjeoppgjør mot Argentina tirsdag 27.oktober klokken 16.00, før Honduras står på motsatt banehalvdel fredag 30.oktober klokken 16.00. Alle Tysklands gruppespillskamper spilles i Abuja. Den første kampen sendes direkte på Eurosport, mens de to øvrige går på Eurosport 2.

1/8-finaler står på programmet 4. og 5. november, kvartfinaler 8. og 9. november og semifinaler 12. november. Finale og bronsefinale spilles 15.november.

Christoper Buchtmann blir Liverpools eneste representant i mesterskapet.

Gruppeinndeling
Gruppe A: Nigeria, TYSKLAND, Honduras, Argentina
Gruppe B: Brasil, Japan, Mexico, Sveits
Gruppe C: Iran, Gambia, Colombia, Nederland
Gruppe D: Tyrkia, Burkina Faso, Costa Rica, New Zealand
Gruppe E: Forente arabiske emirater, Malawi, Spania, USA
Gruppe F: Uruguay, Sør-Korea, Algerie, Italia