Bud på Hammill akseptert

Barnsley bekrefter at man har fått et bud på reservelagsspilleren Adam Hammill akseptert av Liverpool, men at det også skal gjelde for en annen klubb.

Manager Simon Davey har tro på at man greier å overtale Adam Hammill til å komme permanent, etter at scouseren hadde suksess på et utlån forrige sesong. Davey forteller til Barnsley Player at klubben nå har fått ja fra Liverpool på et bud. En annen og ikke navngitt klubb skal imidlertid også ha fått akseptert et bud. Leeds ble nevnt som interessert i Hammill, og er ventelig med i kampen om flankespilleren.

- Vi fikk akseptert et bud på Adam Hammill akseptert i forrige uke og vi prøver nå å få i orden en permanent overgang til Oakwell for ham.

- Det er også andre klubber som er interessert og en har også fått et bud akseptert, slik at det er opp til meg å selge Barnsley FC og overtale ham til at dette er stedet hvor han kan utvikle seg som spiller.

- Adam var elsket av våre supportere forrige sesong og trenerstaben trivdes virkelig å arbeide med ham. Jeg har tro på at vi kan overtale ham til å komme hit.