Bud på Silva nærmer seg

Det nærmer seg hva mange tror blir et avgjørende tidspunkt i forhold til fremtiden til Xabi Alonso, og som kan gjøre at Liverpool gjør et fremstøt for å prøve å sikre seg David Silva.

Xabi Alonso knytter seg til Liverpools tropp førstkommende søndag, men Real Madrid skal ønske å sørge for at midtbanespilleren ikke blir med de røde til Østen tidlig i neste uke. De kongelige håper å sikre seg Alonso med et nytt og forbedret bud i løpet av helgen, hvis en skal tro pressen.

Et bud i overkant av £30M ventes å være nok til Liverpool skal gi slipp på 27-åringen. Det har også vært snakk om at Real skal være villig til å la en spiller eller to gå andre veien i en deal, og mest omtalt i så måte er Wesley Sneijder. Nederlenderen sliter for øvrig for øyeblikket med en liten skade og Marca melder at han trener delvis på egenhånd under oppkjøringen.

The Times tror en ventet aksjonering i forhold til Xabi Alonso vil gjøre at Liverpool går for å sikre seg David Silva, og at en kan forvente et bud til neste uke. Teknikeren kan spille i alle tre posisjonene bak en spiss i et 4-2-3-1 system.

Spekulasjoner om Alberto Aquilani hos Roma vil heller ikke gå bort, selv om spillerens agent tidligere har tatt avstand fra disse ryktene.

Det som er sikkert er at en kan forvente en helg hvor snakk om mulige overganger, inkludert Xabi Alonso og Liverpool, vil nå nye høyder.