Carlsberg vil forlenge med Liverpool

Carlsberg melder at de vil forlenge sponsoravtalen med Liverpool. Liverpool-legender hedrer Bobby Wilcox med minnekamp.

Carlsberg og Liverpool har samarbeidet uavbrutt siden 1992, men den nåværende kontrakten løper først ut i 2010. Det har vært usikkerhet knyttet til hvorvidt Carlsberg ønsker å forlenge avtalen på grunn av den uavklarte eiersituasjonen rundt fotballklubben.

Men partene skal allerede være i gang med de innledende forhandlingene rundt forlenging av sponsoravtalen.

- Vi har en veldig god dialog, og Liverpool har vært en god investering for oss fordi det er en av de beste merkevarene i verden. Vi vil gjerne fortsette samarbeidet og er i gang med å se på hva en ny kontrakt skal omfatte, sier Carlsbergs internasjonale sponsorsjef Keld Strudahl til Ekstra Bladet.

På Carlsbergs generalforsamling denne uken fastslo topp-sjef Jørgen Buhl Rasmussen at fotball-sponsoravtalene har høy prioritet. Sponsoravtalen koster Valby-bryggeriet over 60 millioner danske kroner i året.

Carlsberg har tidligere vurdert å avslutte sponsoravtalen med Liverpool etter å ha sett seg lei på bråket mellom de to amerikanske eierne.

Legender stiller opp for å hedre Bobby Wilcox
En rekke Liverpool-legender har sagt ja til å spille en minnekamp for den avdøde Liverpool-supporteren Bobby Wilcox. Wilcox, som døde tidligere i vinter, ble regnet som en av klubbens største supportere.

Tidligere Liverpool-kaptein Phil Thompson skal sette sammen et lag som møter amatørlaget Britannia FC, som også var en klubb som Wilcox hadde kjær.

Bruce Grobbelaar, Phil Neal, Alan Kennedy, Ronnie Whelan, Jan Mølby, Jason McAteer og Don Hutchison har alle sagt ja til å spille i kampen. Matchen går på Flinders Street klokken 14.00 lokal tid søndag 29.mars.