Carra kaster ikke inn håndkledet

Jamie Carragher kaster på ingen måte inn håndkledet selv om Liverpool er to poeng bak ligaleder Man Utd. Sene scoringer mot Chelsea og Pompey har gitt laget et enormt løft.

I et intervju med Liverpool Daily Post konkluderer Jamie Carragher med at Liverpool må bli mer som Manchester United for å vinne Premier League. Scouseren er imponert over hvordan rivalene avgjør sine kamper i sluttminuttene, og mener at det er en egenskap som hans eget lag må ta til seg. Akkurat som man gjorde da man slo Portsmouth 3-2 på Fratton Park på lørdag. Liverpool har selv vunnet seks kamper i løpet av de fem siste minuttene av kampene denne sesongen. Tre ganger har man sikret seieren i kampens siste minutt. Det er Carragher glad for.

- Det er ikke bare av og til vi klarer dette lenger. Vi har kommet tilbake etter å ha ligget under ganske mange ganger denne sesongen. Dette er noe som Manchester United har vært kjent for, og som har vunnet dem titler. Man må bare ta av seg hatten for det de har oppnådd de siste årene og også denne sesongen, uttaler Carragher.

- Vi har ikke vært så gode til dette de siste årene, men denne sesongen er det en klar forbedring å spore. Forhåpentligvis bidrar det til at vi vil kjempe om tittelen til siste slutt.

- Det finnes ikke en bedre følelse enn å komme tilbake og vinne i kamper som man trodde man var i ferd med å tape. Det slår lufta ut av motstanderen, og du ønsker bare at dommeren blåser i fløyta så snart du har gjort seiersmålet. Mot Portsmouth måtte vi forsvare noen høye baller inn i vårt felt etter den siste scoringen, og da må du holde følelsene i sjakk. Du er veldig opprømt, men du er klar over at kampen fortsatt ikke er over. Jubelen sto i taket i garderoben etter kampen.

Carragher sier han på ingen måte har gitt opp å vinne ligaen, og ser frem til det viktige møtet med nettopp United på Old Trafford om en måneds tid.

- Vi har ikke på noe tidspunkt trodd at våre tittelsjanser var over, selv om vi innser at vi gjorde det vanskelig for oss selv mot Portsmouth. Vi fikk imidlertid de tre poengene til slutt. United har imidlertid en kamp til gode på oss, så det hele ligger i deres hender.

- De kommende månedene vil gi oss fasiten på hvor viktige de sene seierene over Chelsea og Portsmouth var, men vi må være optimister. De sene scoringene har gitt oss et enormt løft.