Carra spår flere mål fra Torres

Jamie Carragher er glad for at Fernando Torres har funnet tilbake til scoringstaktene etter sine skadeavbrekk. Visekapteinen tror det vil ha stor betydning for titteljakten.

Fernando Torres ble matchvinner i sluttminuttene både mot Chelsea og Portsmouth. Liverpools visekaptein, Jamie Carragher, tror at spanjolen vil ha flere ess gjemt i ermet utover våren.

- Fernando vil ha stor betydning for oss i titteljakten. De andre spillerne og staben skal ha kreditt for at vi er der vi er, og måten vi har klart oss uten Fernando på i store deler av sesongen. Nå er han tilbake, og han noterte seg for to mål mot Chelsea og ble matchvinner også mot Portsmouth. Det har gitt oss fire ekstra poeng, slår Carragher fast til Liverpool Daily Post.

- Klarer han å fortsette i samme spor ut sesongen vil vi kjempe med hvem det måtte være om tittelen, legger scouseren til.

- Fernando er på vei tilbake i form. Han spilte til langt inn i ekstraomgangene mot Everton, og nå skal han spille landskamp for Spania. Etter skadene han har hatt, måtte manageren være forsiktig med ham mot Portsmouth. Han scorer mål igjen, men er fortsatt ikke 100% i kampform. Det viser bare vi har mye å se frem til fra den kanten når han er 100% igjen.

- Det er små detaljer som avgjør fotballkamper, og små ting kan endre kampene. Mot Everton var vi litt uheldige, men mot Portsmouth stod lykken oss bi. Slik er fotballen. Seieren over Portsmouth betyr mye. Nå er det to uker til neste kamp. Hadde vi gått til denne pausen med et dårlig resultat, ville det gått lang tid før vi kunne reise kjerringa igjen. Jeg er glad for at vi tok vare på muligheten til å snu trenden så raskt etter nederlaget for Everton. Det betyr mye.

For første gang denne sesongen spilte Liverpool med tre stoppere bakerst, i kampen mot Portsmouth på Fratton Park. Carragher hevder at det ikke bød på problemer i det hele tatt.

- Vi klarte oss fint med tre mann bak. Vi har gjort dette mange ganger under Benitez. Vi har ikke gjort det tidligere denne sesongen, men vi har gjort det tidligere sesonger under Rafa, og vi ser alltid ut til å få gode resultater med dette systemet, sier Carragher.