Carragher er redd for å miste plassen

Jamie Carragher frykter for å miste plassen på laget, men vet at det vil skje en dag. Spillerne passerer e-cuppokalen hver dag. Advarer mot Arsenal i tittelkampen.

Jamie Carragher spilte sin 400. ligakamp for Liverpool på onsdag, mot Stoke. Midtstopperen avslører at han likevel er redd for å miste plassen på laget, og han vet at det en dag kommer til å skje. Rafael Benítez har nettopp hentet Sotirios Kyrgiakos fra AEK Athen, mens Daniel Agger og Martin Skrtel er sterke utfordrere hvis duoen klarer å holde seg skadefri. Carragher avslører at han holdt formen ved like før pre-season startet ved å bokse sammen med brødrene sine i treningsstudio.
- Frykten er virkelig årsaken til at jeg er den type spilleren jeg er. Jeg frykter for å miste plassen min, sier Carragher til Daily Express.

- Jeg vet det hørers rart ut for mange, men jeg føler aldri jeg har befestet min plass på laget, men at den fort kan bli tatt fra meg.

- Jeg forsøker alltid å gjøre noe annerledes hver sommer for å få noen par ekstra prosent. Jeg bokset. Jeg har alltid spist bra, og nå spiser jeg opp mot maksimum.

- Vi blir alle eldre. En annen måte å se det på er at Daniel Agger og Martin Skrtel får mer erfaring. Det er noe som vil hjelpe dem.

- De kommer nå inn i toppen av sin karriere. Jeg er ikke dum. Jeg blir 32 i januar. Det kommer til å skje en dag.

- Tenker du virkelig på det? spør Paul Joyce i Daily Express.

- Ja, jeg tenker en god del på det. Jeg ønsker ikke å miste plassen. Jeg har ikke tid til de hvilegreiene. Spisser og kantspillere kan kanskje ha behov for det nå og da, men ikke forsvarsspillere.

- Tiden vil komme da noen tar over plassen min, men ikke på grunn av hvile. De kommer bare til å ta plassen min.

I foajeen på Melwood står det nå en bronsebyste av Bill Shankly, og på veggen bak står det et sitat: "Vi er Liverpool". Lenger ned i  korridoren finnes et glassmonter med e-cuppokalen, som Liverpool vant til odel å eie i Istanbul 2005.
- Det er genialt. Stor ære til Sammy Lee for å ha introdusert dette, sier Carragher.

- Det er en montasje på baksiden også. En liste over alle spillerne som har spilt for klubben, med bilder av alle legendene på veggen.

- Du kommer inn og det gir en tilstedeværelse. Spillerne passerer e-cuppokalen hver dag, og det får en til å tenke.

- Folk sier at man ikke skal se tilbake, men vi ønsker å gjenskape den historien. Vi skal være stolte av at vi er et av de store navnene innen fotballen.

Liverpool skal forsøke å hente hjem ligapokalen for første gang siden 1990. Carragher trives å være i en klubb der spillerne må prestere.
- Jeg ville ha hatet å være i en klubb der det ikke betydde noe, der det ikke fantes press for å vinne.

- Jeg vil ikke si at det ikke er noen vits å spille under de forholdene, men i det minste vet man at du spiller for et skikkelig lag her.

- Det bør stilles spørsmål dersom vi går en sesong uten å vinne et trofé, for ikke å snakke om tre. I store klubber stilles det spørsmål, og det med rette.

- Tittelkampen vil være åpen. Manchester United har mistet Cristiano Ronaldo. Forhåpentligvis kan Fernando Torres være skadefri hele sesongen for oss. Du må aldri avskrive noen så gode som Arsene Wenger. Cesc Fabregas ble skadet litt forrige sesong, mens Andriy Arshavin ser ut til å være en toppspiller. Theo Walcott vil dra nytte av et års erfaring. Eduardo? For en spiller han er.

- Det er noen klubber som har fått mer penger en oss. Real Madrid, United, Chelsea og åpenbart Manchester City har kommet på banen. Jeg tror City ønsker seg mange flere av våre spillere.