Carragher glad for å ha Torres tilbake

Visekaptein Jamie Carragher er glad for at Fernando Torres endelig er skadefri. Sammy Lee forsøker å dempe forventningene. Julian Dicks blir manager.

Jamie Carragher er glad for at Fernando Torres er tilbake på fotballbanen. Scouseren mener at spanjolens scoring mot Preston viser hvor viktig spissen er for Liverpool. Torres sto som kjent over samtlige kamper i desember grunnet sine hamstringproblemer.

- Det faktum at Torres er tilbake vil gi alle et løft. Det er flott å se en spiller av hans kaliber tilbake fra skade og klar for andre halvdel av sesongen, uttaler Carragher til Liverpool Daily Post.

- Forhåpentligvis vil han være uthvilt etter perioden på sidelinja. Han begynte sesongen tidlig med EM. Mange spillere har spilt mange kamper denne sesongen, ettersom manageren ikke har rotert så mye på mannskapet, og det er bra å ha en uthvilt mann tilbake, legger visekapteinen til.

- Det er en fjær i hatten for alle i klubben at vi ligger på toppen av tabellen uten at vår beste spiss har vært involvert i lange perioder. Du savner en spiller av hans kaliber, og det vil gi oss et løft at han er tilbake på banen.

Lee forsøker å dempe forventningene
Journalistene i Liverpool Daily Post har allerede fått vann i munnen ved tanken på et mulig Treble for Liverpool denne sesongen, men assistentmanager Sammy Lee ønsker å dempe forventningene til et Liverpool-lag som leder Premier League, og som har avansert både i Champions League og FA-cupen.

- Vi har stor respekt for FA-cupen og lagene vi møter der. Det mener jeg vi viste med laget vi benyttet mot Preston. Vi tror aldri vi vil få komfortable kamper, vi slapper aldri av, men jobber tvert i mot hardt for å sørge for at vi stadig blir bedre, sier Lee til morgenavisen på Merseyside.

- Vi lover aldri ting vi ikke kan holde i vår klubb. Vi jobber kun hardt og målbevisst for å bli bedre, og forhåpentligvis vil vi få betalt for det i form av bedre resultater, legger han til.

- Alle bør benytte et mannskap de tror vil vinne i enhver kamp. Jeg kan bare rose spillerne, som jobber utrettelig hver dag for å bli bedre. Alt er mulig i denne klubben, men jeg ønsker å være forsiktig, og jeg vil ikke si at vi skal vinne ditt eller datt. Vi snakker ikke om titler og Treble-sjanser, og lover ikke gull og grønne skoger.

Dicks blir manager
Lokalavisen for Colchester og det nordlige Essex, Gazette, melder at tidligere Liverpool-back Julian Dicks har blitt utnevnt som manager for Wivenhoe Town. 40-åringen tar over styringen på Broad Lane i dag. Dicks la støvlene på hylla som profesjonell fotballspiller for ni år siden grunnet en kneskade, og har de tre siste årene bodd i Spania. Nå tar han utfordringen med å lede en gjeldstynget klubb i Ridgeons League Premier Division.