Carragher har troen på nytt mirakel

Jamie Carragher tror Lyon har lyst til å vinne gruppen. Kan ikke tenke på resultatet i den andre kampen. Større utfordring enn tidligere, men de røde har klart mirakler før.

Liverpool må vinne mot Debrecen og håpe at Lyon, som allerede er videre, spiller minst uavgjort mot Fiorentina for å ha en sjanse til spill i 1/8-finalen. Carragher håper at Lyon går for å vinne gruppen, noe som pleier å gi en lettere motstander i neste runde.

- Lyon trenger ikke å gjøre oss en tjeneste. De må gjøre seg selv en tjeneste ved å vinne gruppen. Jeg er sikker på at de ønsker det, sa Jamie Carragher på dagens pressekonferanse på Ferenc Puskas stadion i Budapest.

- De spiller ikke for Liverpool. De spiller for seg selv, akkurat som det vi gjør. I Champions League er jeg sikker på at de ønsker å ende på 1.plass i gruppen som inneholder Liverpool, Fiorentina og Debrecen.

- Noen ganger fungerer det slik at man får en lettere motstander i neste runde om du vinner gruppen. Noen ganger er det ikke slik, men man ønsker å vinne hver kamp en spiller.

Liverpool lå også dårlig an i gruppespillet i 2005 og 2007, men klarte å karre seg videre. Carragher mener at utfordringen er større denne gang.
- Vi har alltid vært i stand til å løse problemene selv, men det forandrer ingenting for oss. Forhåpentligvis går den andre kampen vår vei, men vi må passe våre egen saker og ta tre poeng.

- Vi tror alltid i denne klubben at vi kan klare det spesielle. Vi har klart det med dette laget og denne manageren de seneste fire eller fem årene, men å klare noe slikt har vært en del av denne klubben i lang tid nå.

- Vi har satt oss selv i en litt vanskelig situasjon, men forhåpentligvis klarer vi å komme oss ut av det. Det har vi klart tidligere. Forhåpentligvis kan vi klare det igjen.

- Vi vet ikke hva som kommer til å skje de neste to kampene.

- Det handler ikke bare om Champions League og få en seier her. Det handler også om selvtillit og få laget til å spille bra igjen. Vi har også en stor kamp mot Everton å se frem i mot til helgen.

- Vi er ikke inne i en god periode i øyeblikket. Vi trenger et resultat og en god forestilling for å få selvtilliten tilbake.

Carragher fikk spørsmål om stillingen i Fiorentina-Lyon vil hjelpe eller være til hinder for Liverpool.
- Jeg tror ikke Debrecens tilskuere kommer til å fortelle oss stillingen. De bryr seg ikke. For å være ærlig ønsker jeg ikke å vite det. Vi må bare vinne vår kamp.

- Det verste scenarioet er om resultatet i den andre kampen går vår, men at vi ikke gjør jobben vår. Forhåpentligvis går det vår vei i de nandre kampen. Hvis ikke må vi bare se fremover.