Carragher klar for siste trinn

Jamie Carragher føler seg klar for siste trinn og til å ta klubbens første Premier League-tittel. Den erfarne scouseren er mer tent en noen gang i pre-season. Laget skal bli en til to prosent bedre.

Jamie maner til kamp

Jamie Carragher er godt fornøyd med tingenes tilstand og sier han er klar for å kjempe for å bringe det første Premier League-trofeet til Anfield. Etter at klubben var nær Manchester United til å ta gullet i fjor, United har mistet Ronaldo og Tevez og verken Arsenal og Chelsea har gjort de store innhoggene i transfermarkedet, så stiger forventningene til Carragher og lagkameratene hans.

- Vi er klare til å ta steget. Alle tilknyttet denne klubben er klare for å bestige tronen kommende sesong, sier Jamie Carragher til Skysports.

- Vi hadde en bra sesong i fjor, og vi tror at dersom vi blir en eller to prosent bedre, så kan det være nok til å vinne tittelen. Vi var veldig nær Manchester United i fjor, og vil bli presset av både Arsenal, Chelsea og Manchester City kommende sesong. Det er ikke noe å si på konkurransen. Vi må være skjerpet. Vi må sørge for å legge grunnlaget nå i pre-season, være godt forberedt når vi møter Tottenham i London 16. august og bygge derfra for å bli bedre enn siste sesong, sier Carra som håper sterkt at det blir de helrøde som kan strekke hendene i været i mai.