Carragher må igjen vikariere for Arbeloa

Jamie Carragher kommer nok en gang til å vikariere som høyreback i Alvaro Arbeloas skadefravær, mot Stoke på lørdag. Billettinfo Everton i FA-cupen.

Alvaro Arbeloa taper kampen for å bli skadefri i tide til Liverpools kamp mot Stoke på lørdag. Det bekrefter både Rafael Benitez og Liverpool Echo i dag. Den spanske høyrebacken er tilbake i trening på Melwood, men virker sjanseløs med tanke på spill på Britannia Stadium.

Arbeloa sier til Liverpool Echo at han ser frem til å gjøre comeback etter skaden, og han er ikke i tvil om at Liverpool kan kjempe om sølvtøy helt til siste slutt denne sesongen.

- Vi besitter alle de egenskaper man trenger for å vinne trofeer. En god manager, fantastiske supportere og tro på egne evner. Vi har bevist det ved å komme bakfra i mange kamper denne sesongen, siteres Arbeloa.

- Alle er villig til å fighte og stå distansen for hverandre. Vi har et virkelig godt lag, og jeg tror fortsatt ikke folk har sett oss på vårt beste ennå denne sesongen. Vi spiller bra, men har tatt ut bare 80% av vårt potensial. Snart vil vi finne toppformen, advarer han de andre lagene.

Billettinfo Everton i FA-cupen
Billettkontoret på Anfield har kommet med detaljert informasjon om billettsalget til FA-cupkampen mot Everton søndag 25.januar. Tidligere aksjeeiere får kjøpt sine billetter fra fredag 9.januar. Sesongkortholdere slipper til tirsdag 13.januar.

Deretter selges billetter til medlemmer/fankortholdere som har registrert alle tre hjemmekampene i FA-cupen i fjor (Luton, Havant & Waterlooville og Barnsley) på sine fankort. Dette salget åpner torsdag 15.januar.

Skulle det være billetter igjen etter dette salget, vil disse bli solgt til medlemmer/fankortholdere som var på to av disse tre kampene. Dette salget vil i så fall begynne tirsdag 20.januar.