Carragher snart i 600

Benítez er glad for å se Carragher tilbake i form. Rafa tror mye av årsaken til problemene tidligere i år var mangel på forståelse mellom forsvarerne. Carragher hyller jubilanten Gerrard.

Rafael Benítez synes at Jamie Carragher er tilbake på sitt beste foran dagens oppgjør mot Blackburn. Midtstopperen har blitt kritisert for sitt spill tidligere i sesongen, men har vist langt bedre form de seneste kampene.
- Carragher gjorde det bra mot Everton, og han spiller på et høyt nivå. Folk har snakket om ham, og de sa at han var ferdig. Men jeg visste at han ville bli ok, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Fysisk sett har han alltid vært bra. Vi tok noen fitnesstester. Han har den samme hurtigheten og kondisjonen som tidligere.  Etter min mening er det bare et spørsmål om selvtillit og forståelse mellom ham og spillerne rundt.

- I de to seneste kampene har han spilt ved siden av Daniel Agger, Glen Johnson og Emiliano Insúa. Det er en god forståelse mellom dem. Med Lucas og Javier Mascherano foran dem ser vi sterkere ut.

Flere eksperter mener at Liverpool tok en flatterende seier mot Everton, men Benítez er uenig.
- Vi spilte bra mot Birmingham og Lyon, men likevel kritserte folk oss på grunn av resultatene, sier Benítez.

- Så fikk vi et godt resultat uten å spille på samme nivå, men de fortsatte å kritisere oss. Denne gang fordi vi ikke spilte bra. Det er alltid en vanskelig situasjon. Noen ganger kan du ikke gjøre alle fornøyd.

- Vi hadde sjanser mot Everton, og vi tok vare på dem. I tillegg var Insúa nær ved å score. Vi hadde større ballinnehav enn dem. De spilte bare mer direkte enn oss. Deres sjanser kom fra innkast og frispark. Våre sjanser kom fra åpent spill.


Carragher hyller jubilanten Gerrard
Steven Gerrard runder 500 kamper mot Blackburn senere i dag. Jamie Carragher selv er kun fire kamper unna 600 kamper for de røde.
- For å være ærlig er det ikke mye mer jeg kan si om Stevie enn det som allerede har blitt sagt, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Ikke mange spillere når 500 kamper for én klubb. Jeg har vært heldig som har klart det i min karriere. Det er en praktfull milepæl.

- Jeg tror Gerrard fortsatt har mer å by på, trolig et par hundre kamper til fo rklubben. Når han slutter vil han gå inn i historien ved siden av Kenny Dalglish som en av de største spillerne som har spilt for denne klubben. Stevie er et symbol for denne klubben.

- Det vil være en trist da når han legger støvlene på hylla, spesielt når man ser på hvor lenge han har vært her og hva han har hjulpet oss til å oppnå.

- Å nå 500 kamper en fantastisk prestasjon, men som jeg sier, vil det fortsatt komme mer fra ham.


Carragher stormer mot 600
Dersom Carragher spiller de neste fire kampene, vil han runde 600 Liverpool-kamper  i møtet med Wigan senere denne måneden. Da ligger han kun 20 kamper bak legendariske Alan Hansen.
- Jeg visste hvor mange kamper jeg hadde, men ikke hva andre personer har oppnådd, fortsetter Carragher.

- Forhåpentligvis kan jeg komme nær det tallet mot slutten av sesongen. Det er stort bare å bli nevnt i samme åndedrag som Alan Hansen. Hansen er en legende i denne klubben. Han var en stor spiller.

- Jeg føler meg privilegert som får komme noe i nærheten av ham når det gjelder kamper for denne klubben.

Carragher nærmer seg også Emlyn Hughes og Ray Clemence på 665 kamper. Ian Callaghan har flest kamper for de røde med 857 opptredener.
- Nei, nei, nei. Jeg kommer ikke i nærheten av det, gjør jeg? Ingen mulighet!