Chelsea uten Bosingwa, men med Deco?

Chelseas høyreback, Jose Bosingwa, har pådratt seg en leggskade, en uke før kvartfinalen på Anfield. Men London-klubben har fått Deco tilbake etter skade. Djibril Cissé arrestert i Newcastle.

Chelsea kan bli nødt til å klare seg uten forsvareren Jose Bosingwa i neste ukes kvartfinale i Champions League på Anfield. Portugiseren skadet nemlig venstre legg under spill for Portugal mot Sverige på lørdag. Han har nå returnert til Stamford Bridge, der han blir fulgt opp at London-klubbens medisinske støtteapperat. Dette melder Daily Mail.

Bosingwa gjennomgikk en røntgenundersøkelse i går. For øyeblikket er det ingen i Chelsea som vet om høyrebacken vil være i stand til å spille mot Newcastle på lørdag og mot Liverpool fire dager senere.

Chelsea vil imidlertid ha en annen portugiser tilbake på banen. Deco spilte for Portugal uten å kjenne noe til hamstringproblemene som har holdt ham på sidelinjen den siste tiden.

Cissé i hardt vær
Tidligere Liverpool-spiss Djibril Cissé er i hardt vær. Sunderland-spilleren har blitt arrestert for å ha overfalt en kvinne nær en nattklubb i Newcastle, melder Daily Mail.

Overfallet skal ha skjedd i natt. 27-åringen skal ha blitt tatt i forvaring ved politistasjonen i Market Street i Newcastle, der han skal ha blitt forhørt før han ble løslatt mot kausjon.

Arrestasjonen skal ha skjedd etter en krangel med en kvinne nær nattklubben Diamonds i Newcastle like etter klokken 03.00 lokal tid i natt.

Sunderland har nektet å kommentere saken. Cissé vil nå måtte møte i retten den 3.juni.