Coady spilte i storseier

England U17 startet i kveld EM-kvalifiseringen sin i Baku, og med en rød unggutt på banen og en på benken scoret de hele seks ganger mot Kasakhstan.

England U17 er for tiden i Aserbajdsjan for å spille EM-kvalifisering. Kveldens motstander var Kasakhstan i Baku, og engelskmennene fikk en enkel oppgave. Det ble en målrik kamp, hvor England gikk opp til en tidlig 3-0 ledelse. Kasakhstan svarte to ganger før pause, så man gikk i garderoben på stillingen 3-2.

I andre omgang kjørte de over sine motstandere, og vant til slutt kampen 6-2. Conor Coady, Liverpools U18-kaptein, erstattet Andre Wisdom i englandstroppen og fikk spilletid i kampen. Jack Robinson ble sittende på benken hele kampen, melder TheFA.com.

1 Sam Johnstone, 2 Bruno Pilatos (4 Conor Coady, 70), 3 Luke Garbutt, 6 Tom Thorpe, 7 William Keane, 8 Ross Barkley, 9 Benik Afobe, 10 Josh McEachran (17 Luke Williams, 54), 14 George Thorne, 15 Louis Laing, 16 Connor Wickham (Robert Hall, 61)
Ubenyttede reserver: 5 Nathaniel Chalobah, 11 Ravel Morrison, 12 Jack Robinson, 13 Jack Butland