Cruyff frykter Liverpool i CL

På vegne av Barcelona mener Johan Cruyff at de tre øverste lagene i PL er den største trusselen, og da kanskje spesielt LFC. Liverpool skal vurdere kontraktsforhandlinger med Jay Spearing.

- Overbevisende av Liverpool
I en blogg skriver nederlenderen, med fortid både som spiller og trener på Nou Camp, at Liverpool etter siste uke nå kan være mer fryktet enn Manchester U. Sammen med Chelsea regner han rivalene i nordvest som den vanskeligste motstanderen for Barcelona før trekningen førstkommende fredag.

- Det er ingen tvil at mange av dem som fryktet å spille mot Manchester nå ikke ønsker å møte Liverpool, etter måten de knuste Madrid og så ga United en smell, skriver Cruyff i El Periodico.

- Det var to overbevisende og prestisjefylte seire, men på hver sin måte. Mot Madrid angrep og presset Liverpool fra første stund, mens de mot Manchester møtte dem skulder til skulder og kampen snudde deres vei etter én situasjon. Da Vidic ble utvist og det ble scoret på frisparket.

- Benitez følte seg komfortabel med et mer defensivt lag mot Manchester United. De var hele tiden samlet slik at du kunne vinne ballen og gjøre hurtige kontringer.

- Det å spille mot Manchester United, Liverpool eller Chelsea vil ikke bli lett, spesielt etter at Hiddink har kommet. En skal imidlertid være forsiktig med å ta det for gitt at en går videre dersom en trekker Arsenal, Bayern München, Villarreal eller Porto. Når en har kommet så langt i Champions League er det ingen annenrangs klubber igjen.


Snart samtaler med Spearing?
Sky Sports hevder at de har kilder som forteller at Liverpool nå tenker å holde samtaler med Jay Spearing om å forlenge kontrakten til den 20-årige scouseren. Lille Jay har denne sesongen hatt positive innhopp i Champions League mot PSV og Real Madrid.

Kapteinen på laget som vant juniorcupen for Liverpool i 2007 har en avtale med Liverpool som løper ut i 2010. Det vil derfor være logisk at man på Anfield ønsker å binde den røde supporteren lengre.

Samtidig synes det som om alle kontraktsforhandlinger med spillere er lagt på is så lenge ikke Rafael Benitez selv har tatt noen avgjørelse vedrørende sitt eget kontraktforslag.