Dalglish tror Agger blir viktig

Kenny Dalglish tror at en skadefri Daniel Agger blir et svært viktig forsvarsalternativ for Rafael Benitez i de kommende kampene.

Agger har fortsatt til gode å spille førstelagskamp for Liverpool denne sesongen etter sin ryggoperasjon, men spilte i går kveld samtlige 90 minutter da Danmark kvalifiserte seg til VM i Sør-Afrika ved å slå Sverige 1-0.

- Da førstelaget var i Italia nylig, gjorde Daniel Agger comeback for reservelaget. Han vil være henrykt over å være tilbake i spill igjen, sier Dalglish til LFC Weekly.

- Det er synd at han har gått glipp av så mange kamper de siste par årene, for han er en klasseforsvarer. Nå er han ikke langt unna spill for førstelaget igjen, og da har manageren mange gode valgalternativer i forsvaret, med Carra, Skrtel, Kyrgiakos og Agger som alternativer på stopperplassene.

- Alle disse fire har sine spesielle styrker, og de er landslagsspillere med mye erfaring. Agger er en stilfull fotballspiller, og måten han tar med seg ballen ut fra forsvaret på utfordrer lag som legger seg dypt. Å ha ham tilbake er viktig for laget med tanke på fremtiden.