Dansk forhandlingstaktikk?

Ekstra Bladet tror ikke Daniel Agger lenger er så attraktiv for AC Milan, etter at Serie A-klubben i dag sikret seg en ung brasiliansk forsvarer. Tabloidavis hevder at Portsmouth byr på Pennant.

Danske Ekstra Bladet tror rett og slett at agent Per Steffensen har reist til Milano for å øve press mot Liverpool, og sette fart i forhandlingene mellom Liverpool og Agger. Dette i et forsøk på å få Liverpool til å gå med på danskens lønnskrav, som Ekstra Bladet hevder er 30 millioner danske kroner i året.

AC Milan har i dag sikret seg det brasilianske stoppertalentet Felipe Mattioni, en 20-åring fra Gremio. I første omgang er det snakk om en leieavtale fram til sommeren, men Milano-klubben har opsjon på å gjøre overgangen permanent og skrive en fireårsavtale med brassen.

Adams byr på Pennant
Den ikke alltid like pålitelige tabloidavisen Daily Mail hevder nå i kveld at Portsmouth har lagt inn et bud på £2M for Jermaine Pennant. Pompey-manager Tony Adams håper å kunne starte forhandlinger med vingen over helgen påstås det.