Demonstrasjon på Anfield

Supportergruppen Spirit Of Shankly, SOS, ber supporterne samle seg for å demonstrere mot George Gillett foran og under kampen mot Hull. George Gillett er ikke velkommen.

SOS har lagt ut følgende melding på sin nettside og røde forum:

"George Gillett har til hensikt å besøke Anfield i morgen. Hans årsak til dette er for å snakke med gjester om akademier i Midtøsten med merkenavnet LFC og for å snakke om sitt "elskede" NASCAR. En tur til Anfield med alle utgifter dekker er opplagt den beste måten å gjøre dette på.

Akkurat som den savnede partneren Tom Hicks, er George Gillett ikke velkommet hit. Spirit Of Shankly vil gjøre alt de kan for at hans opphold i dette landet vil bli ukomfortabelt. Mens han har vært stille om sitt besøk og har flydd til Manchester, og besluttet å bo utenfor Liverpool - i Manchester intet mindre - har han igjen å besøke Anfield.

I morgen (lørdag), la oss sørge for at George Gillett føler seg ukomfortabel. Før og etter kampen. La oss sørge for at han reiser hjem et en høy og klar melding, om at han aldri skal komme tilbake. Vi oppfordrer alle medlemmer, og alle som bryr seg om denne fotballklubben, å møte utenfor The Salisbury i Walton Breck Road 1pm. La oss sørge for at vi vil bli hørt og sett, at George Gillett ikke er velkommen. Under kampens gang, henstiller vi fansen om at, George Gillett er ikke velkommen. Rop må bli hørt, og bannere må bli sett.

Tom & George - Ikke velkomne her!"