Dobbelt motivert til å møte Real Madrid

Torres avslører at han er ekstra motivert til å møte sin tidligere erkerival. Spissen er ute etter å bevise hva han kan på Santiago Bernabeu. Synes spanske fans setter for lite pris på ham.

Fernando Torres spilte mange sesonger for Real Madrids erkerival Atético Madrid før han signerte for Liverpool sommeren 2007. Dessverre var han skadet da Liverpool møtte Atlético i gruppespillet, men avslører at han er ekstra motivert foran møtet med Real Madrid på Santiago Bernabeu i dag.
- Jeg har ingen følelser for Real Madrid, uttaler Torres ifølge Liverpool Daily Post.

- Jeg spilte for Atlético, så husk det hvis Liverpool slår Real. Det vil gjøre mange Atlético-fans glade også.

- De kampene mot Atlético i gruppespillet var veldig viktige, og jeg var skuffet over å gå glipp av dem grunnet skade.

- Jeg så frem til mottakelsen, men jeg fikk ikke lov til å reise til Vicente Calderon.

- Det var frustrerende for meg å ikke kunne spille i noen av kampene, men etterpå var det stort for meg å se Atlético og Liverpool-supportere utveksle trøyer og skjerf og synge sammen.

- Det var to fantastiske dager for fansen i Liverpool og Madrid.

- Jeg kunne ikke ha feiret hvis jeg hadde scoret mot Atlético. Jeg ville ha vist respekt for min tidligere klubb hvor jeg tilbrakte 12 år. Klubben hjalp meg til å bli den personen jeg er i dag. Men hvis jeg scorer mot Real Madrid, vil jeg helt klart feire.

- Det ville vært stort for meg å score mine første mål i Europa denne sesongen mot Real Madrid. Jeg føler selvtilliten er på vei tilbake på det rette tidspunktet. Jeg er sikker på at målene vil komme.

- Når jeg spilte i Madrid-derbyene for Atlético, var vi ofte underdogs. Det vil være spesielt om vi kan slå Madrid.

- De seneste 12 årene eller så har Atlético nesten ikke slått Madrid. Det har gått lang tid. Det har alltid vært vanskelig å beseire Madrid.

- Da trekningen ble foretatt, var ikke Real på sitt beste, men de har forbedret seg nylig. De er en av de største klubbene i verden. Vi må være klar over det.

- Real Madrid vil ikke like å møte oss fordi over to kamper er vi veldig vanskelige å slå. Vi er en av de vanskeligste lagene å beseire i oppgjør som dette.

Fernando Torres er overbevist om at han ikke blir satt nok pris på av spanske supportere, og er svært ivrig etter å vise hva han kan på Santiago Bernabeu i kveld.
- Hvis du ikke spille for Barca eller Real i Spania, så vil bare ikke folk rangere deg så høyt, sier han.

- Nå har jeg flyttet til England, og jeg tror fortsatt det er noe av det. Jeg tror noen personer ser på meg som en Atleti.

- Men kanskje fordi jeg ikke er en rival nå, så er det litt mer følelser for meg. Overgangen til Liverpool har gitt meg sjansen til å vise hva jeg har blitt som spiller. Nå ønsker jeg å bevise det foran et fullsatt Bernabeu.