Dossena med selvmål for Italia

Andrea Dossena spilte hele kampen og scoret et heller klønete selvmål da Italia tapte 3-0 for Brasil og røk ut av Confederations Cup i kveld.

Andrea Dossena spilte sin første kamp fra start for Italia da de i kveld spilte sin siste gruppespillskamp i Confederations Cup. Det var målløst til det var spilt 37 minutter - da Luis Fabiano satte den første ballen bak Buffon. Seks minutter senere doblet samme mann ledelsen, før Andrea Dossena scoret et veldig klønete selvmål.

Brasil kom gjennom på en kontring venstrekanten, og da ballen ble slått inn i feltet kastet Dossena seg frem for å avverge - og ballen endte til slutt bak Buffon. Det så veldig klønete ut, og venstrebacken burde ha taklet den situasjonen bedre. Målet kan du se her. Like før slutt pådro han seg også et gult kort.

Ettersom USA tok ledelsen mot Egypt, kunne Italia fortsatt gå videre med tap dersom de bedret målforskjellen sin. Når USA til slutt vant 3-0, var det amerikanerene som fulgte Brasil videre til semifinalen, hvor de møter Spania.