Dossena vil kjempe for fremtiden sin

Dossena ønsker ikke å forlate Liverpool, men vil kjempe om en plass på laget. Hyypiä imponerer i Tyskland. Hamann takket nei til Notts Co. Monza tester Westerveld. Idrizaj på prøve i Swansea.

Andrea Dossena er lykkelig i Liverpool. Italieneren ønsker å bli på Anfield for å kjempe om en plass på laget. 27-åringen var en av spillerne som så ut til å være på vei bort i sommer. Spilleren hadde en heller mislykket første sesong i klubben. Napoli ønsket å hente backen tilbake til Serie A for £4M, men Dossena klarte ikke å komme til enighet om de personlige betingelsene. Dossena fikk heller ikke spilletid i ligaåpningen. Emiliano Insua ble foretrukket på venstrebacken. Også Fabio Aurelio er en konkurrent til plassen på venstresiden i forsvaret, men brasilianeren er ennå ikke friskmeldt av en kneskade.

Dossena har tre år igjen av sin nåværende kontrakt, og virker ikke særlig interessert i å forlate Liverpool FC.
- Jeg har hørt mange rykter om min fremtid denne sommeren, men sannheten er at jeg ønsker å bli i Liverpool, sier Dossena til Liverpool Echo.

- Jeg er fornøyd med mine lagkamerater, med min trener og med klubben. Jeg har aldri ønsket å reise.

Dossena så ligaåpningen mot Tottenham fra benken. Han innrømmer at laget må heve seg mot Stoke
- I første omgang på søndag spilte vi ikke med nok intensitet og hurtighet. I andre omgang var vi litt bedre, men det var ikke nok.

- Det var en overraskelse fordi vi forventet ikke å begynne sesongen med tap, men ingenting har forandret seg når det gjelder målsettingen for sesongen. Det er midten av august, og det er god tid for oss å komme tilbake etter denne nedturen.

- Vi må fortsette å jobbe på treningsfeltet.

Hyypiä imponerer i Tyskland
Liverpool sliter for tiden med skader på sine tre midtstoppere på førstelaget. Sami Hyypiä forlenget ikke kontrakten med Liverpool, og opplever nå stor suksess i Tyskland. Han var Bayer Leverkusens beste i 1-0-seieren hjemme mot Hoffenheim i helgen, og fikk toppkarakteren 1 av Kicker.

Hamann takket nei til Notts County
Dietmar Hamann ble frigitt av Manchester City ved sesongslutt. Midtbanespilleren har takket nei til å bli spillende trener under Sven Göran Eriksson i Notts County.
- Jeg har snakket med Sven, men jeg ønsker å bli værende i Premier League, sier 35-åringen ifølge Daily Mail.

Westerveld trener med Monza
Sander Westerveld var med å vinne cuptrippel med Liverpool i 2001. Nå gjennomfører han pre-season med italienske Monza, og håper å fortsette karrieren sin der. Keeperen har vært innom Real Sociedad, Real Mallorca (lån), Portsmouth, Everton (lån), DU Almería og Sparta Rotterdam etter at han forlot Liverpool.

Idrizaj på prøve i Swansea
Den tidligere reservelagsspilleren Besian Idrizaj forlot Liverpool til fordel for FC Wacker i januar 2008. Den offensive midtbanespilleren opplevde å kollapse på banen for sin østerrikske klubb. Nå er 21-åringen på prøve i Swansea.