Dossena vil vinne ligaen med Liverpool

Andrea Dossena har lyst til å fortsette karrieren på Anfield slik at han kan få oppleve å vinne Premier League. Bedre vinnersjanse etter at United solgte Ronaldo. Ny kamp i Confederations Cup.

Andrea Dossena blir stadig satt i forbindelse med en overgang til Juventus, men det virker som hans agent er mer ivrig etter å få i stand et klubbskifte enn spilleren selv. Venstrebacken ser gode muligheter for å vinne Premier League med Liverpool neste sesong.
- Jeg har lært hva sjefen ønsker av meg, og jeg håper neste sesong vil bli bedre enn forrige, sier Dossena til Daily Star.

- Jeg har aldri sagt at jeg ønsker å dra fra Liverpool. Jeg er lykkelig i Liverpool, og jeg ønsker å bli. Journalister sier: "Du returnerer til Italia". Jeg ønsker å bli i Liverpool.

Dossena har kontrakt med Liverpool frem til 2012, og tror at Anfield-klubben har en utmerket sjanse til å vinne ligaen neste sesong. Venstrebacken, som scoret i 4-1-seieren på Old Trafford i mars, tror at salget av Cristiano Ronaldo kan utgjøre forskjellen.
- At Ronaldo drar kommer til å bli forskjellen, håper jeg. Vi må fortsette på samme måte som forrige sesong fordi vi var ikke 20 poeng bak Manchester United, bare fire.

- Det er ikke stor forskjell mellom oss og dem. Og nå når Manchester United har mistet Cristiano Ronaldo, blir det kanskje bedre for oss.

Andrea Dossena er for tiden opptatt med Confederations Cup for Italia. Backen fikk ikke spilletid mot USA på mandag, men en ny mulighet finnes i dag når Egypt står på motsatt banehalvdel i Johannesburg. Kampen har avspark klokken 20.30, og vises direkte på TV2 Sport og SVT2/SVT24.