Dossena vil vise seg fram

Andrea Dossena legger ikke skjul på at han er frustrert over lite spilletid og vil gjerne ha muligheten i kveld på Elland Road. Rafael Benitez advarer mot toppscoreren til Leeds.

- Vi går for alt
Trolig vil Rafael Benitez i kveld starte med få, om noen, fra det laget som begynte i seieren mot West Ham på lørdag i kveldens oppgjør mot Leeds. Derimot vil en forvente at de som satt på benken vil få spilletid. En av dem var Andrea Dossena, som nå synes å ha falt ned på tredjeplass etter Insua og Aurelio i kampen om venstrebacken. I beste fall kan han vurderes som første backup for venstreflanken på midtbanen. Andrea legger ikke skjul på at han tørster etter å spille, og at han er klar for et fullsatt Elland Road.

- Jeg er klar til å spille i dag, jeg er klar til å spille i hver kamp, understreker 28-åringen overfor Liverpool Daily Post.

- Det er manageren som bestemmer hvem som skal spille i hver kamp, men jeg er klar.

- Vi er Liverpool, vi prøver å vinne hver turnering. Premier League, Champions League, FA Cup og Carling Cup, vi prøver å vinne.

- Hvis vi sitter igjen med noe ved sesongens slutt er vi fornøyde, men det er viktig at vi holder på mentaliteten om å ønske å vinne hver kamp i hver turnering.

- Og jeg er slik som alle andre, jeg ønsker å spille.


Advarer mot Beckford
Rafael Benitez innrømmer at han er overrasket over hvor dypt Leeds United har sunket de siste årene, og advarer mot lagets toppscorer i møtet i Carling Cup.

- Jermaine Beckford har imponert mange, og de er de som mener at han er den beste angriperen utenfor Premier League, sier Rafa for 3.runde i hva som tradisjonelt kalles Ligacupen.

- Han har fart og dyktighet. Han scorer mange mål og han vil bli en trussel.

- Det overrasker meg virkelig at Leeds har sunket så dypt. Jeg husker en av de første kampene jeg så i England mellom Leeds og Manchester United hvor Harry Kewell spilte mot Jaap Stam. Det var ikke så lenge siden.

Avspark i kveld er kl 20.45 og vi følger hvert spark her på liverpool.no, og legger ut hurtige rapporter og spillervurdering.

Hvis du ønsker lagoppstilling, scoringer og alt annet viktig som skjer i Leeds v Liverpool tilsendt til din mobiltelefon, sjekk denne linken.